Tag dig tid til at forkæle krop og sjæl – Det er ren og skær velvære

krop og sjæl

krop og sjælDe fleste kvinder elsker det, og jeg er helt bestemt en af dem. Jeg synes det er så utrolig vigtigt, at man engang imellem sætter lidt tid af til sig selv, som udelukkende skal bruges på ren og skær forkælelse af sin egen velvære. Det behøver ikke at være noget vildt, men bare dét at bruge en lille time af og tid på f.eks. at forkæle sig selv med et dejligt varmt og langt bad efterfulgt af lidt pleje med nogle gode produkter til kroppen og huden – ja, det gør altså bare tilværelsen her i livet lidt dejligere.

Jeg tror, at alle kvinder kan nikke genkendende til, at det kan være lidt af en dyr fornøjelse, at få fat i nogle af de produkter som bare er rigtig lækre. Men så heldig som jeg var, så fik jeg forleden besøg af en rigtig god veninde, som til min store overraskelse kom med en pose fyldt med produkter fra både Beaute Pacifique og Youngblood.

Hun havde været så heldig at få en hel masse på et lagersalg, som jeg ville have ønsket, at jeg havde hørt om. Men ikke desto mindre så var jeg ovenud lykkelig for, at min kære veninde kom og forærede mig denne pose med en masse lækre produkter.

Fra Beaute Pacifique var der blandt andet fugtighedscremer, øjencremer, shampoo og en masse renseprodukter. Og fra Youngblood var der en hel masse lækker makeup lige fra foundation, concealer, mascara, børster og pensler og meget, meget mere. Hold nu op, hvor er jeg dog bare en heldig kvinde! Jeg skylder vist min veninde noget rigtig lækkert!

Jeg har været rigtig, rigtig tilfreds med alle produkterne, og jeg kan varmt anbefale Jer at prøve lidt forskelligt fra begge mærker. Jeg har selv gået og kigget lidt på nettet, om man ikke kunne finde produkterne lidt billigere end ude i butikkerne. Og det kunne man sørme!

Tag selv et kig på denne hjemmeside.