Billig løsning på fugt i kælderen

Det er nye tider, og ingen bør slå sig til tåls med en fugtig kælder. Faktisk behøver det ikke engang at være så dyrt, at slippe af med fugten i kælderen.

Der gror svamp i en fugtig kælder

Har du fugt i kælderen, må du ikke bare lade stå til. En fugtig kælder kan nemlig let medfører sundhedsskadelig skimmelsvamp, der udover at være farligt for din sundhed også ødelægger dit mur- og træværk.

Der er overraskende mange danskere, der ikke gør noget ved deres fugtige kældre, det er på trods af, at det bredt anerkendt, at skimmelsvamp kan være meget usund.

Spar penge

Du kan beskytte dig selv og din familie imod sygdomme ved at gøre noget ved fugten i kælderen, og så kan du også beskytte dit hus, hvilket i naturens sag kan spare dig for mange penge. Der er endnu et forhold som gør, at du kan spare penge ved at få gjort noget ved den fugtige kælder: Du kan nemlig spare penge på varmeregningen.

En kvadratmeter mur kan sagtens indeholde hele 450 liter vand, og de fugtige kældervægge gør et hus væsentligt dyrere at varme op. Altså påvirker en fugtig kælder ikke blot dit indeklima negativt, den koster dig også massevis af penge på din varmeregning.

Ingen grund til at ødelægge haven

Mange får ikke gjort noget ved fugten i deres kælder, fordi det store gravearbejde, som et omfangsdræn indebærer, afskrækker dem. Og så er der selvfølgelig prisen på sådan et stykke arbejde, som let kan lægge på op til en kvart million, der også afholder husejere fra at tage affære. Men bare rolig, der findes en billigere løsning på problemer med fugt i kælderen.

Der findes en løsning, der slet ikke indebærer noget gravearbejde. Dermed skal du ikke bekymre dig om din have. Sådan en løsning har firmaet Drytech, deres løsning er ligeledes vedligeholdelsesfri, og virker det ikke, så giver de pengene tilbage. Du behøver altså ikke længere gamble med dit helbred eller din økonomi for at komme fugten i kælderen til livs.

Hurtig proces

Vælger du en løsning fra Drytech, tager installationen blot to dage, og der skal ikke graves overhovedet. På den måde går det hurtigt og nemt.

fugt i kælder