Uncategorized

Kom bedst muligt igennem din bolighandel

En bolighandel er ikke altid den letteste proces at gennemføre. Der er for det første mange forskellige forhold, man skal sætte sig ind i, og have styr på, før man med ro i maven kan skrive under på købsaftalen. Det gælder blandt andet og ikke mindst spørgsmålet om, hvorvidt man skal anskaffe sig en ejerskifteforsikring.

Det er i mange tilfælde en god idé at søge rådgivning og vejledning hos nogen, der arbejder med det til daglig, og som har stor erfaring med det.

Boligforsikringsselskabet Dansk Boligforsikring har mange års erfaring med ejerskifteforsikringer i forbindelse med bolighandler, og er et nærliggende sted at søge rådgivning og vejledning når det gælder boligkøb.

Dansk Boligforsikring råder til at man tegner en ejerskifteforsikring

I forbindelse med bolighandler vejleder Dansk Boligforsikring i de fleste tilfælde til at man tegner en ejerskifteforsikring, fordi man dermed er bedre stillet som boligkøber. Her bør man som udgangspunkt gøre sig nogle forestillinger om hvilket selskab, man gerne vil tegne sin ejerskifteforsikring hos, da der kan være relativt store forskelle selvrisiko og forsikringspræmie hos det enkelte selskab.

Når man udvælger udbyder, skal man desuden være opmærksom på at hvis man vælger en dyrere ejerskifteforsikring, end den som sælger har indhentet tilbud på, så har sælger kun pligt til at betale halvdelen af den oprindelige.

Det er også vigtigt at huske at en ejerskifteforsikring skal være tegnet inden man overtager sin nye bolig, da den ellers vil betragtes som værende ugyldig.

Det er som udgangspunkt muligt enten at få en basis eller en udvidet dækning i forbindelse med ejerskifteforsikring, og det vil som oftest være sådan at på den lange bane vil der være penge at spare, hvis man vælger en udvidet dækning fra start af, i stedet for at skulle forlænge på ny.

Det er muligt at tegne en dækkende ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring, og her kan man også få gode råd og vejledning til, hvad man skal vælge. Rådet fra Dansk Boligforsikring lyder på at man også altid selv forsøger at sætte sig så grundigt ind i, hvad de forskellige udbydere tilbyder af ejerskifteforsikringer og hvad forskellen er på dem.

Det er værd at bemærke at der ikke er nogen lov, eller regel, der siger at man absolut skal tegne en ejerskifteforsikring. Det er altid køber selv, der træffer afgørelsen om, hvorvidt køber vil tegne en forsikring, eller ej, og naturligvis også hos hvem.

Godt tip i forbindelse med boligkøb

En ting, der er rigtig vigtigt, når man har fundet den bolig, man gerne vil købe, er at læse tilstandsrapporten godt igennem fra ende til anden. Her får man nemlig et indblik i, hvilke fejl og mangler, boligen har, heri fremgår også hustypebeskrivelsen. Det vil således også fremgå, hvad der ikke er dækket af en ejerskifteforsikring, og på dette grundlag kan man derfor bedre tage en beslutning om, hvilken slags ejerskifteforsikring, der er mest fordelagtig for én at tegne.

Dansk Boligforsikring er altid parat til at tilbyde rådgivning i forbindelse med valg af ejerskifteforsikring.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress