Få gennemslagskraft med et kursus i præsentationsteknik

Med et kursus i præsentationsteknik får du mere gennemslagskraft.

Har du prøvet at skulle stå for en præsentation på arbejdet? Måske har du forberedt dig længe og forsøgt at gøre stoffet interessant for dine kollegaer eller andre tilskuere til oplægget, men du har stadig svært ved at fastholde deres opmærksomhed og få pointerne til at sive ind.

Du misunder måske de oplægsholdere, som tryllebinder de tilhørende og formår at gøre selv det kedeligste stof til en spændende præsentation, der virkelig sætter sig fast. Hvis du ønsker at mestre præsentationens kunst, så har du brug for et kursus i præsentationsteknik, så du kan udnytte hele dit potentiale som oplægsholder.

Præsentationsteknik er en kunst – som du kan lære

God præsentationsteknik er en kunst, hvor mange forskellige kompetencer skal være i symbiose for at skabe en spændende præsentation. Heldigvis er det også en kunst, som du kan lære med den rette hjælp. Ved hjælp af et præsentationsteknik kursus kan du blive den oplægsholder, som folk husker og lærer af hver gang.

Et kursus i præsentationsteknik er for dig, der gerne vil få det meste ud af din forberedelsestid, lære at skrive en skarp intro og en klar rød tråd i præsentationen, lære at håndtere modstand og skabe dialog samt at blive bedre til at håndtere din nervøsitet.

Lær præsentationsteknik med Supplement

En af de førende kursusudbydere i dette felt er Supplement A/S, der med over 25 års erfaring og over 500 gennemførte kurser har udviklet sig til at tilbyde de mest brugbare kurser, der kan give medarbejdere de bedste kompetencer i deres felt.

På Supplements kursus i præsentationsteknik kan du udvikle dine kompetencer, så du også kan tryllebinde et rum fuld af mennesker og få pointerne igennem uden spor af nervøsitet.

På kurset lærer du, hvordan den klassiske kommunikationsmodel kan benyttes og udføres i praksis. Du bliver også bevidst om din og oplæggets formål, samt hvordan du virkelig kan træde i karakter som formidler og fange de tilhørendes interesse. Hertil gennemgås forskellige forståelsesværktøjer, så din præsentation bliver husket og forstået gennem god retorik og brug af kropssprog.

Bliv en bedre formidler med disse 10 tips

Supplement har samlet en række tips, der kan gøre dig til en bedre formidler.

  1. Grundig forberedelse er altid vigtig
  2. Et manus med stikord er vigtigt, men undlad blot at læse op
  3. Kend publikummet
  4. Øv oplægget foran andre for at spotte fejl
  5. Hav et klart og tydeligt hovedbudskab
  6. Hav en god indledning og afslutning
  7. Baser din præsentationsstil på din egen personlighed
  8. Brug dit kropssprog
  9. Brug sproglige virkemidler som gentagelser og metaforer
  10. Stop de dårlig vaner som speedsnak og for meget “øh”