Et par gode råd inden du vælger et flyttefirma

flyttevirksomhedDa man ofte hører om folk der har haft dårlige oplevelser med at anvende diverse flyttefirmaer, vil jeg derfor skrive en blog om hvordan du kan sikre dig, at du får et kompetent og professionel flyttefirma som tager sig af din flytning.

Der er altid mange problemer forbundet med en flytning, mange har nemlig vanskeligheder ved at finde ud af hvordan og hvorledes de får flyttet deres ting over i deres nye bolig. Hvilket også er grunden til at rigtig mange vælger at hyre et flyttefirma som kan varetage flytningen for en, eftersom de klarer alt det logistiske og det hårde flyttearbejde.

Det kan nemlig koste tid og kræfter hvis man selv vælger at tumle med sin flytning, hvilket kan have en uheldig påvirkning i deres hverdag hvor de bliver stressede over at skulle håndtere ens flytning samtidig med at man også skal fokus på ens arbejde osv. Derfor kan det være en særdeles god ide at hyre et flyttefirma til at tage sig af dette.

Få dit tilbud fra dit flyttefirma på skrift

Dog er der nogle ting du bør være opmærksom på inden du vælger dit flyttefirma, først og fremmest bør du vælge et professionelt flyttefirma som har en masse referencer fra tidligere kunder de kan henvise til. På den måde får du nemlig kan du nemlig vide dig sikker på at det flyttefirma du vælger, er et flyttefirma som for det meste har haft glade og tilfredse kunder, og dermed sikrer du at du selv får en god service.

Herudover bør du sørge for at du får et skriftligt tilbud på hvor meget selve flytningen kommer til at koste, så du på den måde ikke bliver overrumplet over din flyttemand lige pludselig fortæller dig at du skal betale en helt anden pris, en oprindeligt aftalt.

Beskadiget indbo

Derudover er der rigtig mange der oplever at deres ting bliver beskadiget under selve flytningen. Flyttefolkene kan på uheldigvis komme til at beskadige nogle af møbler, elektronik og andet indbo, når de enten flytter tingene ned til bilen eller ind i den nye bolig, eller under selve køreturen hvor ens indbo bliver rystet rundt i flyttebilen.

Derfor vil jeg anbefale at du gør to ting. Først og fremmest bør du skrive på flyttekasserne hvad de indeholder, så dine flyttefolk ved hvad der er i, og derfor er mere varsomme når de bærer tingene og kører flyttebilen.

Herudover vil jeg kraftigt anbefale at du tjekker om det flyttefirma du overvejer at vælge, har ansvarsforsikring der kan dække eventuelle skader. Det er faktisk ikke lovpligtig for flyttefirmaer at have ansvarsforsikring, så derfor vil det være en særdeles god at tjekke om et flyttefirma har ansvarsforsikring inden du vælger det til at varetage din flytning.

Porcelæn og glas

Derudover kan det ofte også være svært at bevise at det faktisk er ens flyttefirma som bærer ansvaret for de opstået skader, derfor kan du som en ekstra forsikring mod dette, vælge at fotografere alt det som du finder højst sandsynlig kunne blive beskadiget under en flytning.

Endvidere er det altid en god ide at pakke porcelæn, glas og andre skrøbelige ting ind i papir eller silkepapir, og som sagt huske at skrive på flyttekassen hvad den indeholder, og skriv også gerne ordet; FORSIGTIG for at gøre flyttefolkene endnu mere opmærksomme på indholdet af flyttekassen.

Hvis du gerne vil læse flere gode råd om hvad du bør gøre før du vælger et flyttefirma kan du læse mere her.