BFO er en af de mest populære kosmetiske operationer i Danmark

BrysterBrystforstørrelse operationer eller også kaldet BFO har de seneste mange år været utrolig populære hos de danske kvinder, så meget faktisk at det slet ikke længere er tabu at få en BFO. Mange kvinder får i dag uden problemer foretaget en BFO, da de ikke er tilfredse med størrelsen på deres bryster. Det er faktisk en af de mest populære kosmetiske operationer i Danmark, og man vurder at omkring 30 000 danske kvinder har fået en BFO.

Tendensen med de populære BFO ses også i USA hvorfra BFO også blev opfundet, i USA er BFO også en af de mest populære kosmetiske operationer, og alene i 2007 anslår man at der blev udført omkring 400 000 BFO i USA.

Mulige bivirkninger som følge af en BFO

Dog er der mange der ikke kender til bivirkningerne ved en BFO, og hvis man overvejer at få en BFO er det en særdeles god ide at kende til bivirkningerne ved en BFO enten ved at lave din egen research eller få en konsultation hos den privatklinik du overvejer at få udført operationen hos.

Nogle af de bivirkninger der er ved en BFO er fx en del ømme og hævede bryster de første to uger efter din operation, som dog vil aftage og forsvinde efter cirka tre uger. Man kan også regne med at få nedsat følelse i ens brystvorter de første en til to måneder efter operationen, du vil dog kunne genvinde følelsen i dine brystvorter efter en til tre måneder efter din BFO, dog er der enkelte tilfælde hvor den nedsatte følelse vil være en varig bivirkning som følge af operationen.

Hvis du gerne vil læse mere om bivirkninger og mulige komplikationer omkring en BFO kan du læse mere her.

Det positive opvejer det negative

Selvom der er en del bivirkninger ved en BFO hæmmer det dog alligevel ikke de danske kvinder at få foretaget det kosmetiske indgreb. Mange mener at du få bivirkninger der følger med en BFO ikke er store nok til at forhindre dem i at få lavet større bryster, mange er også blevet bedre til at vælge en god og erfaren klinik så de på den måde kan undgå at uheldige komplikationer som følge af en dårlig BFO.

Derudover er effekten ved at få en BFO også en væsentligt faktor der spiller ind i overvejelserne omkring af lavet større bryster, eftersom mange kvinder der har fået lavet en BFO for et bedre selvværd og selvtillid om dette, hvilket smitte af på de kvinder som overvejer at få en BFO.