Priser hos tandlægen: Hvad koster det at få rettet sine skæve tænder?

Priser hos tandlægen varierer fra tandlæge til tandlæge og afhænger af, hvilken behandling/ydelse man skal have. Prisen afhænger typisk også af omfanget af behandlingen og varigheden. Dette er i hvert fald tilfældet, når man snakker priser på tandregulering.

Prisen afhænger af omfang og varighed

Mange mennesker i dag, der får rettet tænder hos en tandlæge, vælger at få rettet tænderne med Invisalign. Invislaign er en usynlig bøjle, der retter tænderne ind gravist. Omfanget og dermed også behandlingens varighed afhænger af tændernes udgangspunkt og målet. Priserne på Invisalign-behandling (3-6 måneder) starter ved ca. 23.000 for en hurtig express-behandling for fortænder og over eller undermund. Prisen for en fuld Invisalign-behandling i begge kæber samt over-og undermund og med en varighed på 12-24 måneder koster ca. 43.000 kroner.

Se alle priserne på Invislaign her.

Kan man få tilskud?

Invisalign-behandling er tilskudsberettiget, hvis du er medlem af en privat sygesikring hos sygeforsikring ‘danmark’. Her vil du kunne få tilskud på knap 4000 kroner på en express-behandling og godt 6000 på de øvrige behandlinger.

Det er normalt ikke muligt at få betalt Invisalign-behandlingen af det offentlige, hvis der er tale om kosmetisk regulering – med mindre der anses som et psykosocialt handicap. Læs mere om mulighederne for tilskud på nytsmil.dk her.