Boserup Ejendomme deler ud af fif

boserup ejendomme

boserup ejendommeBoserup Ejendomme deler gerne ud af fif og gode råd, tips og tricks, hvis I ønsker at bo til leje hos dem. Det er nemlig en del af helhedspakken, du som lejer får, hvis du indkvarterer dig i et af deres mange forskellige lejemål.

Boserup Ejendomme og klare informationer

Boserup Ejendomme ønsker nemlig at minimere uklarheder og besvær, når du som lejer skal finde ud af, hvordan og hvorledes du skal forholde dig i forskelligartede situationer. Det er en god idé at rådgive lejere, mener de, især fordi gode lejere er glade lejere. Informationer kan virkelig gøre lejerne glade, mener Boserup Ejendomme. Derfor har de bl.a. fået tekster omkring håndtering af alt fra affald til indflytning og fraflytning samt diverse tjeklister ind på deres hjemmeside.

Boserup Ejendomme ser det som en del af deres samlede service at sikre, at lejeren har den viden, de har brug for, om praktiske foranstaltninger. Det sikrer, at de ikke bliver overraskede senere i forløbet. Alle overraskelser bør nemlig være af positiv art, mener Boserup Ejendomme. Der findes også råd omkring indeklima og fugt i lejligheden på hjemmesiden, og det er med vilje.

Boserup Ejendomme har nemlig erfaret, at mange har brug for rådgivning omkring indeklima og pleje af lejligheden. Desuden har det nye informationstiltag på hjemmesiden resulteret i et vist dyk i fugtskader og lignende i lejligheder.

Boserup Ejendomme ser det som deres pligt både at varetage lejernes og ejernes interesse, og alle har en interesse i, at boligerne bliver vedligeholdt så godt som overhovedet muligt, siger Boserup Ejendomme. Det minimerer chancen for, at depositummer skal bruges på reparationer, og desuden gør det det nemmere og hurtigere for den næste lejer at flytte ind i boligen.

At Boserup Ejendomme gerne deler ud af fif og gode råd er ikke noget nyt. Det har de altid gjort, og de sætter en stor stolthed i, at man også kan få råd og hjælp samt vejledning på deres boligkontor. Jo flere og klarere informationer, desto større chance for at alle er glade, lejere såvel som ejere, siger Boserup Ejendomme.